mandag 18. mars 2013

En vanlig helg for politiet i Agder

Likt dette er det over hele landet, hver helg. Hvor mye ressurser fra politiet tar dette, og hvor mye frykt skaper det i befolkningen. Personlig går jeg ikke i sentrum av Kristiansand etter klokken 2100 på kveldene, fredag til og med lørdag. Og hvor mye koster dette samfunnet i kroner og ører, og ikke minst i personlige tragedier?

KRISTIANSAND: Slo til vakt
23.11:
Vaktene ved Caledonien ber om bistand fra politiet til å ta seg av en vanskelig gjest. En 42 år gammel mann fra Telemark skal ha slått til en vakt flere ganger og blir kjørt til arresten, anmeldt for legemsfornærmelse.
KRISTIANSAND: Full i snøen 1
23.37:
Det kommer meldinger om en beruset mann som ligger i snøen ved gamle Andøyvei. En patrulje kommer over en 41 år gammel mann som etter en sjekk hos legevakta, sendes til drukkenskapsarresten.
GRIMSTAD: Full i snøen 2
00.04:
Lignende hendelse i Jon Lilletuns vei i Grimstad. Der velger patruljen å kjøre personen hjem.
ARENDAL: Vil ikke gjøre opp taxiregning
00.49:
En drosjesjåfør kommer på politivakta med en kunde som ikke vil gjøre opp for seg. Den 54 år gamle taxikunden er svært lite samarbeidsvillig og nekter å flytte seg. Han blir dermed assistert til arresten.
BYKLE: Promillekjøring
01.07:
En patrulje ved alpinanlegget på Hovden kommer over en bilist som de mistenker kjører i beruset tilstand. Den 38 år gamle sjåføren fra Kristiansand blir fremstilt for blodprøve, blir anmeldt og får førerkortet beslaglagt.
TVEDESTRAND: Høy musikk
01.08:
Det kommer klager på høy musikk fra en fest i Valbergheia. En patrulje sendes til stedet og får dempet musikken. Klokken 01.50 kommer det nye støyklager fra adressen. Patruljen avslutter festen.
KRISTIANSAND: Beruset person
01.12:
Patruljen kommer over en overstadig beruset person i Markens gate. En 25 år gammel kvinne blir sendt i drukkenskapsarresten.
RISØR: Falsk legitimasjon
01.14:
En 17 år gammel gutt blir tatt med falsk legitimasjon ved Bukken bar i Risør. Han kan vente seg en anmeldelse.
ARENDAL: Klammeri
01.22:
En person tar kontakt med en patrulje i Arendal og forteller at han har vært i klammeri med tre polakker inne på en restaurant i Arendal sentrum. Personen har fått en kraftig blåveis etter sammenstøtet. Vil muligens anmelde forholdet på mandag.
KRISTIANSAND: Nekter å etterkomme ordre
01.25:
Politiet beordrer en person til å forlate stedet, men den 29 år gamle mannen nekter å etterkomme dette. Blir dermed anmeldt.
MANDAL: Narkobesittelse
01.34:
To personer blir innbrakt for å ha vært i besittelse av narkotika. Den ene personen kan etter hvert gå fri, mens den andre blir anmeldt for besittelse av cirka fem gram amfetamin.
SØGNE: Krangler på E 39
01.46:
Politiet får meldinger om en bil som har stanset midt på E 39 ved Holmen. Det står to personer ved bilen som krangler. En patrulje blir sendt til stedet og det viser seg at passasjer i bilen har fått for mye å drikke og er dårlig. De to kjører etter hvert videre.
GRIMSTAD: Krangling
01.49:
En patrulje kommer over en krangel ved Storgaten i Grimstad. To personer blir bortvist fra stedet.
KRISTIANSAND: Slåsskamp
01.51:
Melding om slåsskamp i Dronningens gate. Uklart hva som har skjedd, men politiet sender partene i hver sin retning.
KRISTIANSAND: Stjal betalingsterminal
02.05:
En kvinne skal ha stjålet en betalingsterminal fra McDonald’s. Betalingsterminalen har en verdi på rundt 50.000 kroner og McDonald’s ønsker å anmelde tyveriet.
RISØR: Bråk
02.10
: En gjest skal ha slått til en annen gjest ved Cocktail bar i Risør. En 31 år gammel mann blir bortvist fra stedet og kjørt hjem.
KRISTIANSAND: Urinerer
02.25
: Patruljen kommer over en overstadig beruset person i Markens gate som i tillegg blir tatt for urinering på offentlig sted. Personen blir innbrakt til arresten.
KRISTIANSAND: Urinerer 2
02.34
: En patrulje kommer over nok en urinerer, som denne gang blir tatt med "buksene nede" i Tollbodgata. Anmeldes for urinering på offentlig sted.
KRISTIANSAND: Lager bråk
02.37:
En patrulje bortviser to personer som lager bråk på Pir 6.
KRISTIANSAND: Innbrudd
02.50:
I løpet av natta har uvedkommende tatt seg inn i en leilighet i Gyldenløves gate. Beboer melder at det er stjålet to PC-er, et kamera og en DVD-spiller.
KRISTIANSAND: Slått ned
02.51:
Politiet får melding om en person som er slått ned i Østerveien, like ved gamle Lundsbroa. Gjerningspersonen stakk fra stedet, men forholdet vil muligens bli anmeldt over helga.
FLEKKEFJORD: Ungdommer etter seg
03.06:
En mann ber om bistand fra politiet for han har flere ungdommer etter seg som sier de skal ta han. Mannen har vært i krangel med disse ungdommene tidligere på kvelden. Han blir kjørt hjem av patruljen.
KRISTIANSAND: Narkomistanke
03.11:
En patrulje innbringer en 37 år gammel mann fra Vestre Strandgate som de mistenker for bruk av narkotika. Han anmeldes for dette.
FARSUND: Slått ned
03.37:
En mann er slått ned i Listerveien. Han blir kjørt med ambulanse til legevakten. Patruljen blir med til legevakten for å innhente opplysninger.
ARENDAL: Mistet nøkkel - truet huseier
04.21:
En huseier ber om bistand fra politiet etter at en leieboer oppfører seg truende etter å ha mistet nøkkelen. En patrulje sendes til stedet og tar den svært fulle leieboeren med seg til drukkenskapsarresten.
KRISTIANSAND: Vil ikke betale
05.18:
En drosjesjåfør ber om bistand fra politiet etter at en passasjer ikke vil gjøre opp for seg. Etter litt overtalelse fra patruljen gjør passasjeren opp regningen.
RISØR: Innbrudd
12.00:
Det har vært et grovt tyveri fra et hus i Fjellstadveien i Risør. Tyveriet har skjedd i løpet av det siste døgnet og det har vært rotet mye i skuffer og skap.
GRIMSTAD: Innbrudd i bolig
13.41:
Det meldes om innbrudd i en enebolig ved Ormåsen. Verandadøra til et av soverommene skal være brutt opp. Det skal blant annet ha blitt sjålet smykker.
KRISTIANSAND: Promillekjørte
16.23:
Politiet rykker ut og hanker inn en bil, etter mistanke om promillekjøring. Det viser seg at sjåføren, en mann, har 2,64 i promille. Førerkortet ble beslaglagt.
KRISTIANSAND: Krangel om snømåking
16.38: Les egen sak

EVJE OG HORNNES: Akeulykke
17.04. Les egen sak

GRIMSTAD: Innbrudd
19.26:
Det har vært innbrudd i en enebolig på Fevik i løpet av helga.
TVEDESTRAND: Innbrudd på solstudio
19.57:
Politiet får melding om innbrudd hos Brun og Blid i Tvedestrand. Politiet har blant annet sikret seg bilder fra overvåkingskameraer.
AGDER: Trafikkontroller
17-21: Les egen sak

LYNGDAL: Kjørte mopedbil ulovlig
21.27:
Politiet stoppet en mopedbil hvor føreren ikke hadde gyldig førerkort for den aktuelle bilen. Sjåføren vil bli anmeldt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar